خواص میوه ی انار :

 

انار میوه ای خوشمزه و منبع خوبی از مواد مغذی که فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد و همچنین این میوه یکی از خاص ترین میوه های جهان و مصرف این میوه در فصل پاییز به سلامتی شما کمک می‌کند اما فواید بیشمار آن در این مقاله کوچک نمی‌گنجد.

 

 

مهم ترین خواص :

 

خنثی سازی رادیکال های آزاد توسط آنتی اکسیدان ها و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان.

 

کاربرد خوراکی :

 

این میوه به صورت تازه، در سالاد، ماست، غلات صبحانه، دسر و تزئئین غذاها مصرف و آب انار نیز به تنهایی یا مخلوط با آبمیوه های دیگر، قابل مصرف است.

رب انار، به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف مانند خورش ها، مرغ و ماهی یا تهیه ی لواشک و همچنین مربای انار به عنوان صبحانه یا میان وعده، قابل مصرف است.

 

خواص دمنوش و میوه پخته :

 

سلامت دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی، خاصیت ضد التهابی، بهبود سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سنگ کلیه، تقویت حافظه، درمان اسهال و یبوست.

 

کاربرد بهداشتی و درمانی :

 

کاهش خطر ابتلا به سرطان : وجود آنتی اکسیدان ها در انار، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند و از سلول ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال ها محافظت می‌کنند.

 

تقویت سیستم ایمنی : به دلیل وجود ویتامین C، به تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرما خوردگی و آنفولانزا، سلامت پوست و جذب آهن کمک می‌کند.

 

سلامت قلب : به دلیل وجود پتاسیم، به تنظیم فشار خون و سلامت قلب کمک می‌کند.

 

سلامت دستگاه گوارش : فیبر موجود در انار، به هضم غذا، تنظیم قند خون و کاهش کلسترول کمک می‌کند.

 

تقویت حافظه : انار به تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر کمک می‌کند.

 

سلامت پوست : به افزایش تولید کلاژن، کاهش چین و چروک، کاهش التهاب پوست، درمان آکنه و اگزما، حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی آن، کمک می‌کند.

 

تقویت مو : به تقویت مو، جلوگیری از ریزش و افزایش رشد مو و درمان شوره سر کمک می‌کند.

 

برای خرید انواع نهال انار اینجا کلیک کنید.

 

ارزش غذایی :

 

ارزش غذایی به ازای هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)
انرژی ۳۴۶ کیلوژول (۸۳ کیلوکالری)
کربوهیدرات ۱۸.۷ g
قند ۱۳.۶۴ g
فیبر خوراکی ۴ g
چربی ۱.۱۷ g
پروتئین ۱.۶۷ g
ویتامین‌ها درصد ارزش روزانه
ویتامین (B۱) ۶٪

۰.۰۶۷ میلی‌گرم

(B۲) ۴٪

۰.۰۵۳ میلی‌گرم

نیاسین (B۳) ۲٪

۰.۲۹۳ میلی‌گرم

پانتوتنیک اسید (B۵) ۸٪

۰.۳۷۷ میلی‌گرم

ویتامین ب۶ ۶٪

۰.۰۷۵ میلی‌گرم

فولیک (B۹) ۱۰٪

۳۸ میکروگرم

کولین ۲٪

۷.۶ میلی‌گرم

ویتامین ث ۱۲٪

۱۰.۲ میلی‌گرم

ویتامین ئی ۴٪

۰.۶ میلی‌گرم

ویتامین کا ۱۶٪

۱۶.۴ میکروگرم

مواد معدنی مقدار

درصد ارزش روزانه

کلسیم ۱٪

۱۰ میلی‌گرم

آهن ۲٪

۰.۳ میلی‌گرم

منیزیم ۳٪

۱۲ میلی‌گرم

منگنز ۶٪

۰.۱۱۹ میلی‌گرم

فسفر ۵٪

۳۶ میلی‌گرم

پتاسیم ۵٪

۲۳۶ میلی‌گرم

سدیم ۰٪

۳ میلی‌گرم

روی ۴٪

۰.۳۵ میلی‌گرم

دیگر اجزاء مقدار
آب ۷۸ g

 

نگهداری :

 

انار را در یخچال یا مکانی خنک و تاریک، نگهداری کنید.

بهترین دما برای نگهداری این میوه، بین 4 تا 10 درجه ی سانتی‌گراد است.

در فریزر تا 6 ماه قابل نگهداری است.

 

نکات احتیاط :

 

علائمی مانند بثورات پوستی، خارش، تورم یا مشکل در تنفس از نشانه های آلرژی به انار است که در این صورت باید سریعا به پزشک مراجعه کنید.

انار با برخی داروها از قبیل، داروهای ضد فشار خون یا داروهای رقیق کننده ی خون تداخل دارد، بنابراین در صورت مصرف داروی خاص، با پزشک خود مشورت کنید.

مشکلات گوارشی مانند نفخ، اسهال و یبوست، از دیگر عوارض احتمالی مصرف این میوه است.

افراد مبتلا به دیابت، باید در مصرف انار اعتدال را رعایت کنند.

 

 

*توجه : هرگونه اطلاعات و روش درمانی، باید زیر نظر پزشک انجام شود و مطالب ما صرفا جهت آگاهی عمومی می‌باشد.

 

 

 

 

گلخانه و نهالستان فروزانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه