خواص میوه ی انگور :

 

انگور میوه ای خوشمزه و منبع خوبی از مواد مغذی، که فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد همچنین مصرف این میوه، به ارتقای سلامتی شما کمک می‌کند.

مهم ترین خواص میوه ی انگور :

 

خنثی سازی رادیکال های آزاد توسط آنتی اکسیدان ها و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان، بیماری های قلبی و آلزایمر از مهم ترین خواص میوه ی انگور است.

 

کاربرد خوراکی :

 

انگور به صورت تازه و به عنوان یک میان وعده سالم در سالاد، ماست، دسر و همچنین در تهیه ی مربا، اسموتی، شربت، سرکه و کشمش مصرف می‌شود.

 

خواص دمنوش و میوه پخته :

 

ضد التهاب، سلامت قلب و مغز، سلامت پوست، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به هضم غذا، جذب بهتر آنتی اکسیدان ها

 

کاربرد بهداشتی و درمانی :

 

کاهش خطر ابتلا به سرطان : حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند رسوراترول است، که با محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری های قلبی و عروقی و آلزایمر را کاهش می‌دهد.

 

سلامت قلب : به کاهش فشار خون، کلسترول، تری گلیسیرید و همچنین افزایش سطح کلسترول HDL ( خوب )، کمک می‌کند.

 

سلامت مغز : میوه انگور باعث بهبود جریان خون در مغز، محافظت از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد و در نتیجه سلامت مغز و حافظه می‌شود.

 

تقویت سیستم ایمنی : تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر عفونت ها و همچنین تولید گلبول سفید خون، به دلیل وجود ویتامین C موجود در انگور.

 

کمک به هضم : رشد باکتری های موجود در روده، تنظیم حرکات روده و جلوگیری از یبوست از فواید مصرف انگور است.

 

سلامت پوست : آب انگور به عنوان ماسک صورت، برای رطوبت رسانی و تغذیه پوست و همچنین رفع خارش و خشکی پوست مفید است.

 

سلامت مو : آب انگور به عنوان ماسک مو، به دلیل وجود ویتامین B6  در آن، به تقویت و نرمی و همچنین جلوگیری از ریزش مو کمک می‌کند.

 

سفید کننده دندان : پوست انگور حاوی پتاسیم است که، به تقویت مینای دندان و سفیدی آن کمک می‌کند.

 

برای خرید انواع نهال انگور اینجا کلیک کنید.

 

ارزش غذایی :

 

انرژی ۲۸۸ کیلوژول (۶۹ کیلوکالری)
ویتامین‌ها درصد ارزش روزانه
ویتامین (B۱) ۶٪

۰٫۰۶۹ میلی‌گرم

(B۲) ۶٪

۰٫۰۷ میلی‌گرم

نیاسین (B۳) ۱٪

۰٫۱۸۸ میلی‌گرم

پانتوتنیک اسید (B۵) ۱٪

۰٫۰۵ میلی‌گرم

ویتامین ب۶ ۷٪

۰٫۰۸۶ میلی‌گرم

فولیک (B۹) ۱٪

۲ میکروگرم

کولین ۱٪

۵٫۶ میلی‌گرم

ویتامین ث ۴٪

۳٫۲ میلی‌گرم

ویتامین ئی ۱٪

۰٫۱۹ میلی‌گرم

ویتامین کا ۱۴٪

۱۴٫۶ میکروگرم

مواد معدنی مقدار

درصد ارزش روزانه

کلسیم ۱٪

۱۰ میلی‌گرم

آهن ۳٪

۰٫۳۶ میلی‌گرم

منیزیم ۲٪

۷ میلی‌گرم

منگنز ۳٪

۰٫۰۷۱ میلی‌گرم

فسفر ۳٪

۲۰ میلی‌گرم

پتاسیم ۴٪

۱۹۱ میلی‌گرم

سدیم ۰٪

۲ میلی‌گرم

روی ۱٪

۰٫۰۷ میلی‌گرم

دیگر اجزاء مقدار
فلورید ۷٫۸ µg

 

نگهداری :

 

انگورهایی به رنگ بنفش تیره، یاقوتی یا سبز روشن را انتخاب و همچنین

انگور خیلی نرم یا سفت، نارس یا بیش از حد رسیده اند.

میوه انگور را قبل از نگهداری نشویید زیرا باعث ایجاد کپک می‌شود.

دمای ایده آل نگهداری برای انگور، بین 0 تا 4 درجه سانتی‌گراد است.

 

نکات احتیاط :

 

انگور با برخی داروها مانند داروهای ضد افسردگی تداخل دارد، بنابراین قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

افراد مبتلا به دیابت در مصرف انگور و افراد مبتلا به یبوست از مصرف موز نارس خودداری کنند.

 

 

*توجه : هرگونه اطلاعات و روش درمانی باید زیر نظر پزشک انجام شود و مطالب ما صرفا جهت آگاهی عمومی می‌باشد.

 

 

 

 

گلخانه و نهالستان فروزانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه