خواص میوه ی سیب :

 

سیب منبع خوبی از فیبر، ویتامین c و پتاسیم است. همچنین حاوی پلی فنول که آنتی اکسیدان هایی هستند که به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک می‌کنند.

 

 

مهم ترین خواص میوه ی سیب :

 

خنثی سازی رادیکال های آزاد، توسط آنتی اکسیدان ها و کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه، پانکراس، سینه و روده بزرگ.

 

کاربرد خوراکی :

 

این میوه به صورت خام یا پخته مصرف می‌شود.

در سالاد، ماست، ترکیب با جو دو سر یا اسموتی هم قابل مصرف است.

به عنوان میان وعده، انواع دسر و مربا نیز مصرف می‌شود.

 

خواص دمنوش و میوه پخته :

 

کمک به هضم غذا، سم زدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی، کاهش وزن، سلامت قلب، سلامت پوست، سلامت مغز، آرامش بخش، پیشگیری از سرطان و تنظیم قند خون.

 

کاربرد بهداشتی و درمانی :

 

سلامت قلب : به دلیل داشتن فیبر و پتاسیم به سلامت قلب کمک می‌کند. فیبر باعث کاهش کلسترول ldl و پتاسیم باعث کاهش فشار خون می‌شود.

 

کاهش وزن : به دلیل داشتن فیبر به شما احساس سیری می‌دهد و به کاهش وزن کمک می‌کند.

 

سلامت گوارش : وجود فیبر در سیب به سلامت گوارش، منظم شدن حرکات روده و جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

 

کنترل قند خون : فیبر موجود در سیب، به کند شدن جذب قند در جریان خون کمک می‌کند.

 

سلامت مغز : آنتی اکسیدان های موجود در سیب، به سلامت مغز و محافظت از سلول های مغز کمک می‌کنند.

 

کاهش خطر ابتلا به سرطان : وجود آنتی اکسیدان ها در سیب، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند و از سلول ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال ها محافظت می‌کنند.

 

بهبود سلامت استخوان ها : ویتامین c موجود در سیب، با افزایش تولید کلاژن، به بهبود سلامت استخوان ها کمک می‌کند.

 

ماسک سیب برای پوست : سیب رنده شده، به عنوان ماسک صورت، برای مرطوب کردن و تغذیه پوست مصرف می‌شود.

 

ماسک سیب برای مو : سیب رنده شده، به عنوان ماسک مو، برای نرم و براق شدن مو مصرف می‌شود.

 

آب سیب برای دندان ها : جویدن سیب یا نوشیدن آب آن، به تمیز کردن دندان ها و لثه ها کمک می‌کند.

 

  1. خرید نهال سیب زرد
  2. خرید نهال سیب قرمز
  3. خرید نهال سیب سبز
  4. خرید نهال سیب تو سرخ
  5. خرید نهال سیب گالا
  6. خرید نهال سیب گلاب
  7. خرید نهال سیب آرکانزاس

 

 

 

ارزش غذایی یک سیب متوسط ( 182 گرم ) :

 

مواد مغذی :

 

کالری : 95

کربوهیدرات : 25 گرم

فیبر : 4 گرم

قند : 19 گرم

پروتئین : 1 گرم

چربی : 0.2 گرم

 

 

ویتامین ها :

 

C : 10 میلی گرم

A : 2 میکروگرم

K : 5 میکروگرم

B6 : 0.1 میلی گرم

تیامین ( B1 ) : 0.1 میلی گرم

ریبوفلاوین ( B2 ) : 0.03 میلی گرم

 

مواد معدنی :

 

پتاسیم : 195 میلی گرم

منگنز : 0.1 میلی گرم

مس : 0.04 میلی گرم

منیزیم : 9 میلی گرم

فسفر : 31 میلی گرم

آهن : 0.3 میلی گرم

 

 

نگهداری :

 

سیب را می‌توان، تا دو هفته در مکانی خنک و تاریک، تا 4 هفته در یخچال نگهداری کرد.

 

نکات احتیاط :

 

ممکن است سیب، با برخی داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد. در صورت مصرف داروی خاص، صحبت با پزشک ضروری است.

 

*توجه : هرگونه اطلاعات و روش درمانی، باید زیر نظر پزشک انجام شود و مطالب ما صرفا جهت آگاهی عمومی می‌باشد.

 

 

 

 

گلخانه و نهالستان فروزانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه