خواص میوه ی سیب :
سیب منبع خوبی از فیبر، ویتامین c و پتاسیم است. همچنین حاوی پلی فنول که آنتی اکسیدان هایی هستند که به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک میکنند.
مهم ترین خواص میوه ی سیب :
خنثی سازی رادیکال های آزاد، توسط آنتی اکسیدان ها و کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه، پانکراس، سینه و روده بزرگ.
کاربرد خوراکی :
این میوه به صورت خام یا پخته مصرف میشود.
در سالاد، ماست، ترکیب با جو دو سر یا اسموتی هم قابل مصرف است.
به عنوان میان وعده، انواع دسر و مربا نیز مصرف میشود.
خواص دمنوش و میوه پخته :
کمک به هضم غذا، سم زدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی، کاهش وزن، سلامت قلب، سلامت پوست، سلامت مغز، آرامش بخش، پیشگیری از سرطان و تنظیم قند خون.
کاربرد بهداشتی و درمانی :
سلامت قلب : به دلیل داشتن فیبر و پتاسیم به سلامت قلب کمک میکند. فیبر باعث کاهش کلسترول ldl و پتاسیم باعث کاهش فشار خون میشود.
کاهش وزن : به دلیل داشتن فیبر به شما احساس سیری میدهد و به کاهش وزن کمک میکند.
سلامت گوارش : وجود فیبر در سیب به سلامت گوارش، منظم شدن حرکات روده و جلوگیری از یبوست کمک میکند.
کنترل قند خون : فیبر موجود در سیب، به کند شدن جذب قند در جریان خون کمک میکند.
سلامت مغز : آنتی اکسیدان های موجود در سیب، به سلامت مغز و محافظت از سلول های مغز کمک میکنند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان : وجود آنتی اکسیدان ها در سیب، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند و از سلول ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال ها محافظت میکنند.
بهبود سلامت استخوان ها : ویتامین c موجود در سیب، با افزایش تولید کلاژن، به بهبود سلامت استخوان ها کمک میکند.
ماسک سیب برای پوست : سیب رنده شده، به عنوان ماسک صورت، برای مرطوب کردن و تغذیه پوست مصرف میشود.
ماسک سیب برای مو : سیب رنده شده، به عنوان ماسک مو، برای نرم و براق شدن مو مصرف میشود.
آب سیب برای دندان ها : جویدن سیب یا نوشیدن آب آن، به تمیز کردن دندان ها و لثه ها کمک میکند.
- خرید نهال سیب زرد
- خرید نهال سیب قرمز
- خرید نهال سیب سبز
- خرید نهال سیب تو سرخ
- خرید نهال سیب گالا
- خرید نهال سیب گلاب
- خرید نهال سیب آرکانزاس
ارزش غذایی یک سیب متوسط ( 182 گرم ) :
مواد مغذی :
کالری : 95
کربوهیدرات : 25 گرم
فیبر : 4 گرم
قند : 19 گرم
پروتئین : 1 گرم
چربی : 0.2 گرم
ویتامین ها :
C : 10 میلی گرم
A : 2 میکروگرم
K : 5 میکروگرم
B6 : 0.1 میلی گرم
تیامین ( B1 ) : 0.1 میلی گرم
ریبوفلاوین ( B2 ) : 0.03 میلی گرم
مواد معدنی :
پتاسیم : 195 میلی گرم
منگنز : 0.1 میلی گرم
مس : 0.04 میلی گرم
منیزیم : 9 میلی گرم
فسفر : 31 میلی گرم
آهن : 0.3 میلی گرم
نگهداری :
سیب را میتوان، تا دو هفته در مکانی خنک و تاریک، تا 4 هفته در یخچال نگهداری کرد.
نکات احتیاط :
ممکن است سیب، با برخی داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد. در صورت مصرف داروی خاص، صحبت با پزشک ضروری است.
*توجه : هرگونه اطلاعات و روش درمانی، باید زیر نظر پزشک انجام شود و مطالب ما صرفا جهت آگاهی عمومی میباشد.
- گلخانه و نهالستان فروزانی
- اسفند 21, 1402
- 46 بازدید